top of page

Group

Public·11 members

Manual Biologie Clasa 11 Hutanu Pdf 37


Manual Biologie Clasa 11 Hutanu Pdf 37
Biologie - Clasa 11 - Manual este o carte scrisă de Elena Hutanu Crocnan și Irina Hutanu, publicată în anul 2023 la editura Didactica si Pedagogica. Cartea este destinată elevilor de clasa a XI-a care studiază biologia ca disciplină obligatorie sau opțională. Cartea cuprinde 140 de pagini și este structurată în șapte capitole, care acoperă principalele domenii ale biologiei: celula, metabolismul, genetica, evoluția, ecologia, diversitatea vieții și anatomia și fiziologia omului.


Cartea este disponibilă în format PDF și poate fi descărcată gratuit de pe site-ul [Manuale Digitale], unde se găsesc și alte manuale digitale pentru diferite discipline și clase. Cartea poate fi vizualizată online sau poate fi printată pentru a fi folosită ca suport de studiu. Cartea este însoțită de un CD care conține materiale multimedia, teste și exerciții interactive pentru consolidarea cunoștințelor.


Download: https://miimms.com/2w323l


Cartea este concepută în conformitate cu programa școlară în vigoare și urmărește să dezvolte competențele specifice ale elevilor în domeniul biologiei. Cartea prezintă conceptele fundamentale ale biologiei într-un limbaj accesibil și clar, ilustrate cu imagini, scheme, tabele și grafice relevante. Cartea propune activități variate și atractive pentru elevi, care stimulează gândirea critică, creativitatea, cooperarea și comunicarea. Cartea oferă feedback și autoevaluare prin intermediul unor întrebări recapitulative, teste de autoverificare și rezolvare de probleme.


Cartea este apreciată de elevi și profesori pentru calitatea conținutului, a prezentării și a designului. Cartea este recomandată ca material didactic pentru pregătirea examenului de bacalaureat la biologie sau pentru admiterea la facultățile de medicină sau alte domenii conexe. Cartea este o sursă utilă și actualizată de informații pentru cei interesați de biologia vieții.


Pentru mai multe detalii despre cartea Biologie - Clasa 11 - Manual, puteți consulta următoarele surse:  • [Booknation] - un site care oferă rezumate, recenzii și prețuri pentru cărți în format PDF.  • [Libris] - o librărie online care comercializează cartea Biologie - Clasa 11 - Manual în format fizic.
About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
Group Page: Groups_SingleGroup
bottom of page